onsdag 30 mars 2011

Moped-glopar!!

Förbanna va arg jag blir!! Jag å Elin har varit ute å kört lite å diskuterat allt möjligt som vanligt, på väg hem så kom vi från Kantarellen-hållet å körde in i Rökka-rondellen å ut på Östra utfarten. Helt plötsligt börjar det tuta å jag tittar på Elin å undrar om dom tutar till oss, om vi på nåt vis körde fel eller nåt. Men nej!

Det visar sej att vi har 4 mopeder bakom oss som tutar å kör oss riktigt i röven! Vi möter några bilar men ser sen att det blir fritt för ungarna att köra om så Elin saktar i å kör till sidan, men vad händer?? Jo, en kör om på vänster sida, en börjar gina på höger sida å 2 fortsätter att köra oss i röven å tuta! Vi blir naturligtvis förbannade å pekar finger till den som kör om. Till sist kör alla om ungefär vis musikinstitut-korsningen å vi har 4 galna mopedister framför oss. Vi har bilar framför å de kommer bilar mot när de börjar zickzacka över vägen, köra jämsides med oss å "raca" å sstänga in oss mellan dem.

Vid Teboil är vi fruktansvärt nära krock när 3 av dem plötsligt svänger höger! En moped ginar rakt framför oss, vi har en jämsides med mej vid passagerarsätet å en lite bakom. Det handlar om centimetrar från att vi alla krockar Son tur vad är Elin otroligt säker vid ratten å har kontroll på bilen vilket jag är enormt tacksam över!

Den fjärde lyckas inte svänga utan kör jämsides med oss på vänster sida å riktar helt plötsligt en spark mot fronten på Elins bil!! Vid det här laget är vi duktigt arga å adrenalinet pumpar av både ilska å rädsla för att nåt skall gå riktigt illa. Den fjärde mopedisten är mellan vår bil å den framför å lägger gasen i botten. Vi bestämmer oss kallt för att följa efter den för att få registernumret. Vi lyckades inte se de andras registernummer eftersom det är mopeder av "cross-modell" och de har registerskylten svängd uppåner å under sätet.

Vespan vi följer efter svänger till Esso å kör rakt förbi bussplan. Killen är faktiskt så smart (otroligt nog!) att han lägger foten över registerplåten som även den är uppåner å på höger sida. Vid Kaptensgatan girar han å svänger mot Apoteket å blir då tvungen att ta ner foten för att hålla balansen å vi lyckas få registernumret!

 Allting är nu polisanmält å jag är faktiskt riktigt jävla förbannad! De utsatte sej själva å säkert 10-12 bilar för enorm fara!! Hoppas verkligen att dessa glopar har föräldrar som lär dem ett å annat! Jag gjorde oxå bus å fanstyg som 15-åring, men aldrig så att jag verkligen kunde ha orsakat nån olycka å skada någon! Aaaah!! Hata moped-glopar!! Sånna där skall inte ha möjlighet att köra fordon i trafik! Dom å vi alla andra på Östra utfarten hade verkligen änglatur ikväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar